Gevestigde bedrijven

De gemeente Noordwijk ontwikkelt met het Space Business Park een uniek en hoogwaardig bedrijvenpark. Het park is bestemd voor lucht- en ruimtevaart gerelateerde en/of andere hoogwaardig kennisintensieve bedrijven.

ESTEC II

De voorgenomen uitbreiding van ESTEC; het European Space Research and Technology Centre waarvoor 5 van de 15 hectare is aangekocht. Dit is in voorbereiding. Met de uitbreiding in het vooruitzicht is met de kinderopvang voor de werknemers van ESA al rekening gehouden. Het Princess Ariane Daycare Facility, een internationaal kinderdagverblijf, heeft zich er inmiddels gevestigd.

AOES B.V.

AOES is een internationale onderneming die actief is in de space- en vliegtuigengineering. AOES opereert vanuit gebouw De Huygens. Dit gebouw is ontworpen door JHK Architecten Utrecht in opdracht van BAM Utiliteitsbouw B.V.

Decos Technology Group

Een internationaal opererende ontwikkelaar van hoogwaardige technologische software. Het markante gebouw is ontworpen door Inbo.

ESIC

Een bedrijfsverzamelgebouw, waar startende innovatieve ondernemers in een inspirerende omgeving precies die oppervlakte kunnen huren waaraan ze toe zijn.